Blog

Vriendenloterij

LTV Kessel staat voor een belangrijk komend jaar 2019, een jaar waar we ons 50 jaar jubileum vieren en daarnaast een belangrijke investering doen voor de toekomst van de club. We gaan binnenkort beginnen met de vernieuwing en renovatie van onze banen en omliggend hekwerk. Met het jubileum kunnen we de bijzondere en welverdiende aandacht geven aan onze leuke club en al haar betrokken leden. Met de nieuwe banen kunnen we weer onbezorgd naar de toekomst kijken en weer decennia vooruit met een prachtig complex met omringende kwalitatieve gravelbanen.

Mooie plannen waarvoor een versterkte financiële basis van belang is. Daarom hebben wij de unieke mogelijkheid aangegrepen een samenwerking met de Vriendenloterij aan te gaan en mee te doen aan de Belactie van de VriendenLoterij!

Op 22 oktober tussen 18.30 uur en 21.30 uur kun je een telefoontje verwachten van een van onze leden met de vraag om mee te spelen met de VriendenLoterij voor LTV Kessel. Het is de moeite meer dan waard, want:

• De helft van jouw lotinleg gaat direct naar onze clubkas; Net zo lang als jij blijft meespelen (minimaal 1 jaar).
• Als deelnemer van de VriendenLoterij maak je maandelijks kans op fantastische prijzen:
• De VriendenLoterij keert tijdens de Belactie een geldbedrag uit als bonus voor iedere extra deelnemer die via onze vereniging mee gaat spelen.

Als 50 deelnemers bijvoorbeeld met één lot een heel jaar voor een club of vereniging meespelen, dan levert dit de clubkas 4.700 euro op. En daarnaast maken de clubleden als deelnemers van de VriendenLoterij maandelijks kans op grote (geld)prijzen.

Laten we dus gaan voor zoveel mogelijk loten, om zo extra geld voor de club te genereren! We zouden het dus erg waarderen wanneer je gebeld wordt aangeeft dat je mee wilt gaan spelen.

Hoe meer loten we verkopen, hoe mooier het jubileumjaar, hoe mooier uitgerust onze nieuwe banen zijn en hoe mooier de toekomst voor onze club. Daar gaan we samen toch voor? Wil je je al vast aanmelden voor het kopen van een jaar lang meespelen dat kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Als je ook niet leden kent die mee willen gaan spelen, geef dan hun telefoonnummer via dit email adres door dan zorgen wij dat zij dan ook gebeld worden.

Neem contact op

T: 077-462 2001 (clubgebouw)
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Andere contactpersonen

Bezoek ons

LTV Kessel
Baarloseweg 3
5995 BK Kessel

KNLTB

LTV Kessel verenigingsnummer:
37069

Download ook de KNLTB app!

Sponsors

Sponsors zijn altijd welkom!
Zonder Sponsors kan onze club niet bestaan!

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

hoeijmakersgroep wit2        koenen wit        verlaak wit        seacon wit        lindeboom wit