Nieuws

Opgave baanreservering 2017

Beste tennisvrienden,

Sinds een aantal jaren organiseren we binnen LTV Kessel het systeem van baanreservering. Voorgaande jaren deden er weer 150 leden mee, dus we mogen het een blijvend succes noemen. Enige kanttekening is dat de opkomst van sommige groepen (zeker na de zomervakantie) sterk afneemt. We hebben daarom besloten dit jaar de opkomst tijdens de gereserveerde uren korter te bewaken. Dit om in gevallen waarin een groep (te) weinig verschijnt (ter beoordeling aan de “tenniscommissie”), nieuwe groepen de kans te geven dit uur over te nemen. We rekenen op jullie begrip en medewerking hierin.

Je kunt je weer inschrijven om een vast uur per week op een vaste baan te spelen. Hiermee krijgt je meer regelmaat, zijn er weinig wachttijden en hopen we dat eenieder daarna nog even samen lekker nageniet in de kantine.

LET OP: VOOR DIEGENEN DIE AAN DE BAANRESERVERING IN 2017 DEELNEMEN GELDT WEER DE VERPLICHTING OM 1 AVOND IN HET SEIZOEN BARDIENST TE DRAAIEN. HIERVOOR WORDT JE AUTOMATISCH INGEDEELD. ALS JE EVENTUEEL INSTRUCTIE WILT HEBBEN, KUN JE CONTACT OPNEMEN MET HANS BEENEN (06-53216021). OPKOMEN IS DUS VERPLICHT; LAAT DE ANDERE LEDEN NIET IN DE STEEK!

Je kunt je met een groep van minimaal 4 personen opgeven op de volgende speeltijden. Deze kunnen nog gewijzigd worden ten opzichte van 2016 omdat we wellicht met andere trainingstijden te maken krijgen.

Maandag  19.00u  20.00u  21.00u 
Dinsdag  19.00u 20.00u 21.00u
Woensdag  19.30u 20.30u 21.30u
Donderdag  19.00u 20.00u 21.00u
Vrijdag  19.00u 20.00u 21.00u

  
Evenals voorgaande jaren, zal er rekening houdend met de trainingen, minimaal 1 baan vrij blijven om vrij te tennissen. De tenniscommissie kan een uitzondering hierop maken tijdens bepaalde spitstijden (dit is afhankelijk van de opgaven). Op vrijdag is er in de maanden april en mei vanaf 19.00u overigens tenniscompetitie en kan er dus niet gespeeld worden op baanreservering.

Overigens blijven de basisregels gelden; de hele groep moet binnen 5 minuten na aanvang op de baan staan en er moet voldoende opkomst zijn, anders vervallen de reserveringsrechten.

Je kunt je vanaf nu opgeven bij Freek Hillen via mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ook indien je vorig jaar al meedeed, dien je je weer als groep op te geven. Geef hierbij de namen en het gewenste tijdstip door. Sluitingsdatum is 25 maart. Vanaf 1 april zal een overzicht op de website komen te staan. We rekenen weer op veel opgaven! Succes!

Kessel, 11 maart 2017

Neem contact op

T: 077-462 2001 (clubgebouw)
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Andere contactpersonen

Bezoek ons

LTV Kessel
Baarloseweg 3
5995 BK Kessel

KNLTB

LTV Kessel verenigingsnummer:
37069

Download ook de KNLTB app!

Sponsors

Sponsors zijn altijd welkom!
Zonder Sponsors kan onze club niet bestaan!

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

hoeijmakersgroep wit        koenen wit        verlaak wit        seacon wit        lindeboom wit