Kort verslag: Aardbeientoernooi

Zondag 19 juni vond weer het aarbeitoernooi plaats. De in grote getale opgekomen jeugd heeft genoten van een mooie dag. In het zonnetje konden de paps en mams ook genieten van het vele talent op de banen. In diverse leeftijdscategorieën werd er gestreden om de eer.

Het belangrijkste deze dag was veel plezier en lol met leuke wedstrijdjes. En dat allemaal onder het genot van een lekker bolletje ijs en verse aardbeien!

Voor herhaling vatbaar!

aardbeientoernooi1   aardbeientoernooi2   aardbeientoernooi3

Nieuwe banen - Voortgang

Sinds voorjaar 2016 is een werkgroep bezig met het uitwerken van het voornemen van LTV Kessel voor de renovatie van de 6 huidige gravelbanen. Hier stellen we ze nog een keer kort voor:

  • Berno en Sjoerd, baansoorten
  • Piet en Werner, inventarisatie accommodatie
  • Lou en Marco, sponsoring en communicatie
  • Alwin, financiën & bestuur

Enquete

Komende week ontvangen jullie een enquete om te zien wat er leeft onde de leden. De enquete inventariseert wensen en gedachten. De antwoorden helpen de commissie en het bestuur om betere voorstellen te doen op weg naar besluitvorming.

Planning

In onderstaande planning wordt uitgegaan van aanleg voor seizoen 2017

  • Juli: raadplegen leden middels enquete
  • September: definitieve keuze
  • Oktober t/m december: uitwerking plan
  • Winter: eigen voorbereidende werkzaamheden
  • Tot april: renovatie van de banen. Gelijktijdig of mogelijk gefaseerd.

Samenvatting Voorjaarsledenvergadering

De voorjaarsledenvergadering heeft plaatsgevonden op donderdag 19 mei. Hierbij enkele belangrijke mededelingen uit deze vergadering:

Jubilarissen
Er zijn 3 leden dit jaar 25 jaar lid van onze vereniging (Christan Maessen, Ed Morel en Rob Niessen) en 2 leden 40 jaar (Jac en Riky Hendricks).

Verlening decharche bestuur
· Ruud Konings deelt namens de kascontrolecommissie (Ruud Konings en Piet Bouten) mee dat de kascontrole heeft plaatsgevonden en dat er geen bemerkingen waren. Bij deze is het bestuur gedechargeerd.
· In de nieuwe kascontrolecommissie voor het verenigingsjaar 2016 worden Ruud Konings en Ruud Hoeijmakers benoemd.

Bestuurssamenstelling
· Omdat we al jaren geen voorzitter hebben en we die steeds meer missen gaat het bestuur nu op zoek naar een nieuwe penningmeester. Zodra die gevonden is zal Hans Beenen zijn penningmeesterschap overdragen en de rol van voorzitter op zich nemen.
· Ralf Hoeijmakers (Gebouw en omgeving) is afgetreden af en Alwin Teeuwen wordt als zijn opvolger benoemd.
· Freek Hillen (Tenniscommissie) is afgestreden en Roel Sieben wordt als zijn opvolger benoemd.
· Hans Beenen bedankt beide aftredende bestuursleden voor hun inzet en tevens bedankt hij Anja Bouten die 10 jaar lang de ledenadministratie gevoerd heeft (vorig jaar heeft Miranda Stappers dit overgenomen).
De notulen zijn terug te vinden onder het kopje "Downloads"

3e LTV rackettoss

Woensdagavond 15 juni staat de 3e rackettoss van dit seizoen op de planning. Ken je nog niet zoveel leden? Dan is de rackettoss is een geschikte gelegenheid om andere leden te ontmoeten. Ben je al langer lid, dan is de rackettoss ook een leuke - en vooral makkelijke manier - om eens met andere mensen te tennissen dan je ‘vaste’ groepje…

Vaste baanreservering op woensdag 15 juni vervalt
Bij aanvang van het seizoen hebben we 4 rackettoss avonden aangekondigd. De rackettoss vindt steeds op wisselende avonden plaats, en de vaste baanreservering op deze avond vervalt. We hopen natuurlijk dat de ‘vaste’ leden op deze avond sowieso mee doen aan de rackettoss.

Wanneer? Woensdag 15 juni
Hoe laat? Vanaf 19.00 uur
Waar? Tennisbaan LTV Kessel

Hoe werkt het?

1. Ieder seniorlid dat mee wil spelen is om 19.00 uur aanwezig en geeft zijn/haar naam door bij de organisatie. (Eventueel ook diegenen die voor 19.00 uur op de baan staan. Alleen geldt voor deze personen dat ze bij een te groot aantal voor de eerste ronde "uitgeloot" worden.) Mocht je 19.00 uur niet halen, dan is het natuurlijk mogelijk om later in te stromen. Wel graag een kwartier voordat de ronde waaraan je wilt meedoen aanwezig zijn, zodat we je kunnen indelen.

2. Om 19.15 uur, 20.15 uur en 21.15 uur worden - door middel van loting - uit alle namen steeds groepen van 4 personen samengesteld die gaan spelen.

3. Deze groepen van vier bepalen zelf in welke formatie gespeeld wordt.

4. Er wordt steeds 45 minuten gespeeld. En tussendoor is er tijd om iets te drinken (en even op adem te komen ;)
Ronde 1: 19.15 – 20.00 uur
Ronde 2: 20.15 – 21.00 uur
Ronde 3: 21.15 – 22.00 uur

5. Daarna worden nieuwe groepen samengesteld van diegenen die aan hebben gegeven verder te willen spelen. Je kunt dus steeds per ronde bepalen of je meedoet.

N.B. Diegene die voor de eerste ronde werden uitgeloot, worden de tweede ronde automatisch ingedeeld en indien nodig aangevuld met een loting uit de groep leden die zich nieuw hebben aangemeld voor de tweede ronde.

Gezelligheid?
Zoals jullie van LTV Kessel gewend zijn wordt er uiteraard voor een knabbeltje en sfeervol muziekje gezorgd. We gaan er met z’n allen weer een sportieve en gezellige avond van maken!

Namens LTV Kessel,

Freek Hillen en Claudia van Hensberg-Sturme

Update barschema

Vanaf nu staat de update van het barschemaonline. Zie het kopje "Downloads".

Mocht je verhinderd zijn op de ingeplande datum, dan dien je zelf voor vervanging te zorgen. (een actuele ledenlijst is toegevoegd)
Let op: de kantine moet elke dag open zijn!
Indien je nog nooit bardienst hebt gedraaid, kun je altijd contact opnemen met Harm Dings voor instructies.

Opgeven Männer Avond 2015

De voorbereidingen zijn rond, de avond is ingevuld. Opgave voor de Männer Avond 2015 is geopend! € 25,- voor bier, eten en sport... Wat heeft een man nog meer nodig!? Klik op het agenda itemvoor meer informatie over de avond en om je op te geven!

Laten we er "Unne biestige Männer Avond" van maken!

Rood, Oranje en de Groene najaarscompetitie (jeugd)

Van 10 t/m 30 juni 2015 kan LTV Kessel weer ploegen inschrijven voor de Tenniskids World Tour Rood & Oranje en de Groene najaarscompetitie!

Doe jij als jeugdspeler van LTV Kessel al mee? Wedstrijdjes spelen zorgt voor veel meer interesse in de sport en het spelen in teamverband versterkt de sociale vaardigheden en vergroot het zelfvertrouwen.
Daarom laten wij jou weten dat meedoen aan de World Tour en Groene najaarscompetitie (weer) mogelijk is. Vorig jaar deden in het najaar ruim 20.000 spelers mee! Jij ook?!

Wil je meedoen, meld je dan aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Met sportieve groet, de jeugdcommissie

Inschrijving Dubbelgezellig 2015 geopend!

Beste tennisvrienden en vriendinnen,
Vorig jaar vierden we ons 22e toernooibestaan onder het thema “”Dubbelgezellig Summer School”. Dit was wederom dankzij jullie een grandioos succes. Het weer was prachtig, het zonnetje liet zich goed zien en we mochten maar liefst 180 deelnemers verwelkomen op de banen en natuurlijk naast de banen. Daar hadden we weer diverse thema-avonden geregeld rondom het highschool-thema zoals de brugpieperavond, de blieve-zitte-aovend, het stierebal, de Sjliepse-aovend, de bier-cantus en de zondagse graduation (finale) dag. Wie kreeg na de finale het shirt met opdruk “geslaagd” en wie met de opdruk “gezakt”? De felgekleurde brillen gaven iedereen een studentikoze uitstraling en die brillen hebben we nog vaak teruggezien bij het kijken naar de spannende finales op zondag en nog veel later. Ook in 2014 hadden we in elk geval weer verrassende winnaars en nieuwe gezichten..

dubbelgezellig 2014 2 dubbelgezellig 2014 3 dubbelgezellig 2014 4 dubbelgezellig 2014 5

dubbelgezellig 2014 6 dubbelgezellig 2014 7 dubbelgezellig 2014 8 dubbelgezellig 2014 1

Dit jaar gaan we voor de 23e keer aan de slag. We laten zoals gebruikelijk nog niet veel los over het thema, maar deelnemen is dit jaar ook weer belangrijker dan winnen (al is het natuurlijk fijn een jaar lang te mogen vertellen dat je Dubbelgezellig winnaar bent…).

Wij zijn er als organisatie in elk geval alvast voor gaan zitten om er weer een uniek en gezellig evenement van te maken en de eerste waanzinnige ideeën worden momenteel uitgewerkt. Het blijft in elk geval weer een toernooi waar gezelligheid en lekker tennissen onder leeftijdsgenoten voorop blijven staan, maar waar ook altijd weer iets “onverwachts of ludieks”zal gebeuren. Een toernooi van de herkenning en saamhorigheid met name op de altijd weer gezellige feestavond op vrijdag en de sterk groeiende zaterdagavond, waarbij we op beide avonden weer voor goede muziek gaan zorgen. We hopen daarom naast de oud(e) deelnemers ook weer nieuwe gezichten te mogen begroeten en we rekenen erop dat de weergoden ons weer goedgezind zijn en de deelnemers flink laten zweten zodat ons barpersoneel overuren mag draaien.

Het toernooi wordt ook dit jaar weer gehouden in week 30 en wel van...

dinsdag 21 juli tot en met zondag 26 juli

Zoals gezegd hebben we vorig jaar weer een prachtig en geslaagd toernooi gehad. Het was vol, gezellig, heet, nat, spannend en er werd veel en op een ontspannen manier getennist, met wederom enkele sportieve verrassingen. Denk ook nog maar eens terug aan de spelletjes door de week, de feestavond op vrijdag (met vele “prominente pikken en snerpende hertjes”) en de biercantus op zaterdag waar onze vaste gast Matje wederom een knettergekke avond verzorgde.

Net als vorig jaren zal er weer in poules gespeeld worden en hebben we weer een verliezersronde in petto. Om de wedstrijden niet te lang te laten uitlopen spelen we in de poules in plaats van de derde set een super T-break. Op zaterdag en zondag spelen we in de winnaarsrondes een gehele derde set. Om op zaterdag en zondag wat eerder klaar te zijn met de tenniswedstrijden hebben we besloten in de verliezersrondes op de beide dagen te kiezen voor de vaste speeltijd van 1 uur (inclusief inspelen).

De inschrijvings-categorieen zijn gehandhaafd en zijn als volgt:
Herendubbel 3, 4 en 5
Herendubbel 6 en 7
Herendubbel 8 en 9
Damesdubbel 3, 4 en 5
Damesdubbel 6 en 7
Damesdubbel 8 en 9
Wat betreft de 3,4 en 5 categorie geldt de voorwaarde dat het koppel samen minimaal 8 moet zijn; dus een 3 met 3 of een 3 met een 4 mag niet, maar een 3 met een 5 wel.

Natuurlijk zorgen wij, samen met onze sponsor Lindeboom uit Neer, ervoor dat we elke avond weer wat verrassingen voor jullie in petto hebben, waar we voor de altijd gezellige vrijdagavond nog op zoek zijn naar iets leuks en verrassend. Het park en met name de kantine/tent zal aangekleed worden in een feestelijke thema-sfeer.
Voor de volledigheid zij nog vermeld dat deelnemers van voorgaande jaren natuurlijk weer voorrang hebben bij de inschrijving. Dit tot twee weken voor sluiting van de inschrijving. Wacht echter niet te lang, want de telefoontjes en e-mailtjes van nieuwe deelnemers stromen alweer binnen.

Aangezien het moderne tijdperk steeds verder gaat, is opgave voor het Lindeboom Dubbelgezellig 2015 toernooi te Kessel alleen nog maar mogelijk via de website www.toernooi.nl (ook te benaderen via onze eigen site www.ltvkessel.nl). Kies hier bij “zoek toernooi” voor “Lindeboom Dubbelgezellig”en klik dit toernooi aan. Je kunt je dan vanaf 1 juni inschrijven. Wij hopen jullie allemaal met veel goede zin binnenkort weer in Kessel aan te treffen. We zullen vanaf begin juni ook onze eigen facebook pagina in de lucht gooien, waar alle nieuws te volgen zal zijn.

Organisatie Lindeboom Dubbelgezellig 2015

Evelien Fassotte, Roel Sieben, Ruud Hillen, Michiel Sieben, Wouter Allard, Gijs Jacobs, Ed Vervoort, Lonneke Geraedts, Babet Peulen, Jean-Paul Joosten, Remco Paulissen, Elle Janssen, Trudy Gielen, Tom Bouwens

See you in week 30 in Kessel!!!

Ideeënbus geopend

Er is een nieuw emailadres gecreëerd (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) waar leden en niet-leden ideeën, suggesties en opmerkingen kunnen indienen omtrent LTV Kessel. Eigenlijk is dit niets nieuws aangezien dit altijd al (mondeling) mogelijk was via het bestuur. Echter willen we u middels deze weg extra uitdagen om mee te denken over (verbetering van) onze vereniging.

"Wij dagen U uit om mee te denken over onze vereniging!"

Neem contact op

T: 077-462 2001 (clubgebouw)
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Andere contactpersonen

Bezoek ons

LTV Kessel
Baarloseweg 3
5995 BK Kessel

KNLTB

LTV Kessel verenigingsnummer:
37069

Download ook de KNLTB app!

Sponsors

Sponsors zijn altijd welkom!
Zonder Sponsors kan onze club niet bestaan!

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

hoeijmakersgroep wit        koenen wit        verlaak wit        seacon wit        lindeboom wit