Rabobank Clubkas Campagne

Rabobank Clubkas Campagne

Met de Rabobank Clubkas Campagne ondersteunt de Rabobank het verenigingsleven. Alle verenigingen die voldoen aan de voorwaarden kunnen meedingen naar een bijdrage. Leden (natuurlijke personen) van Rabobank Peel, Maas en Leudal brengen in maart 2016 hun stemmen uit op de clubs die ze een warm hart toedragen. Deze stemmen zijn geld waard. Hoe meer stemmen er op een club uitgebracht worden, des te meer geld krijgt deze club. Zo bepalen de leden van Rabobank Peel, Maas en Leudal waar een gedeelte van de winst naar toe gaat! Vorig jaar heeft LTV Kessel € 350,- ontvangen. Met het oog op de nieuwe banen zou dit heel goed van pas komen.

Te zijner tijd zullen we dit o.a. op facebook berichten waarna je dit kunt verspreiden onder jouw vrienden en kennissen. Hoe meer ambassadeurs hoe meer stemmen!

RABOPML RCC 2015 728x90

Uitnodiging banenprojectgroep

Beste tennisvrienden,

Zoals jullie in onze nieuwsbrief van januari hebben kunnen lezen, willen we komend jaar de banen gaan vernieuwen. Een flink project en heel belangrijk voor de toekomst van onze vereniging en jullie speelplezier. Via nieuwsbrieven gaan we jullie op de hoogte houden van de vorderingen.

Omdat het zo belangrijk is voor onze vereniging, is hiervoor door het bestuur een aparte projectgroep in het leven geroepen. Vanuit het bestuur zijn hiervoor al enkele leden gevraagd om deel te nemen in de projectgroep:

• Alwin Teeuwen – projectleider en informeert het bestuur
• Ed Vervoort - budgetbewaking
• Werner Schmitz – baantechnisch (bekijkt de baankeuze vanuit technische aspecten)
• Piet Bouten – Onderhoud (bekijkt de baankeuze vanuit onderhoudsaspecten)

Ondergetekende (Alwin) neemt deel vanuit het bestuur en de andere leden hebben in een vroeg stadium al een keer hun interesse aangegeven. Om de projectgroep compleet te maken, hebben we nog 2 leden nodig:
• Secretaris
• Tennistechnisch: bekijkt de baankeuze vanuit speeleigenschappen

aantraej aovend 1

Bij deze doen we dan ook een oproep aan jullie of er interesse is zitting te nemen in de projectgroep. Aanmelden kan de komende 2 weken (dus uiterlijk 29 februari) bij Alwin Teeuwen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en vermeld ook voor welke functie je je aanmeld.

Wil je eerst meer weten, neem dan ook contact op via boven- en onderstaand emailadres. Bij meerdere kandidaten wordt door de projectgroep in afstemming met het bestuur een keuze gemaakt. Dit kan betekenen dat we geïnteresseerde moeten teleurstellen. Maar dat betekent niet dat we in een later stadium geen beroep op je willen doen. Er is nog veel te doen voordat we klaar zijn.

Momenteel is de projectgroep begonnen met het verzamelen van allerlei informatie over ons park, de financiële kant en welke baantypen er zijn. Zodra de projectgroep compleet is, gaan zij het aanbod aan diverse baansoorten terugbrengen naar een keuze uit maximaal 3 baantypen. Hierbij wordt onder meer gekeken naar de financiën, speeleigenschappen en het onderhoud. Dat is het moment waarop we bij de leden terugkomen om te weten hoe jullie hierover denken. De verwachting is dat dit in april zal zijn. Rond de zomer vindt de verdere uitwerking plaats, waarna we in de winterstop de renovatie willen starten. Als alles goed verloopt kunnen we het seizoen 2017 dan tennissen op de nieuwe banen.

Tussentijds kunnen jullie natuurlijk altijd aan de projectgroepleden vragen hoe de vorderingen lopen.

Met vriendelijke groet, namens het bestuur,
Alwin Teeuwen

Neem contact op

T: 077-462 2001 (clubgebouw)
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Andere contactpersonen

Bezoek ons

LTV Kessel
Baarloseweg 3
5995 BK Kessel

KNLTB

LTV Kessel verenigingsnummer:
37069

Download ook de KNLTB app!

Sponsors

Sponsors zijn altijd welkom!
Zonder Sponsors kan onze club niet bestaan!

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

hoeijmakersgroep wit        koenen wit        verlaak wit        seacon wit        lindeboom wit