Uitnodiging training senioren

Beste Seniorleden,

Ook dit jaar bieden we jullie weer de mogelijkheid om training te volgen. De lessen starten maandag 10 april en er zal 15 keer getraind worden onder leiding van Personal Tennis

De trainingen worden aangeboden op de volgende dagen:
Maandagavond vanaf 20.00 uur (afhankelijk van indeling jeugdtraining kan dit ook later zijn)
Vrijdagavond vanaf 18.30 uur (ivm competitie zullen in april en mei enkele vrijdagen uitvallen)

Personal Tennis hanteert een visie waarbij de training aan maximaal 4 personen per groep gegeven wordt. Hierdoor kan Personal Tennis persoonlijke aandacht garanderen en daarnaast kunnen deelnemers vooraf wensen aangeven die in het lesprogramma verwerkt kunnen worden. Als vereniging willen wij graag meegaan in deze visie en zullen dan ook lessen gaan aanbieden met maximaal 4 personen op de baan. Uiteraard is het wel mogelijk om je in grotere groepen op te geven en onderling een roulatieschema te maken.

Kosten
De kosten zullen € 150.- per persoon bedragen voor 15 lessen van 1 uur bij indeling van 4 personen in een groep. Mochten er meer personen in een groep geplaatst worden, dan zullen deze kosten natuurlijk aangepast worden.

Wil je je opgeven voor de trainingen, stuur dan een e-mail naar de tenniscommissie met je naam, telefoonnummer, e-mailadres en de avond waarop je training wilt volgen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De inschrijfperiode sluit op 3 april.
Na ontvangst van de opgaven kunnen we pas een definitieve planning maken van de trainingsuren. Indien de planning afwijkt van het door jou opgegeven tijdstip zullen we contact opnemen om eventueel een alternatief te bespreken.

Met sportieve groet,
Roel Sieben

namens de Tenniscommissie
LTV Kessel

personal tennis1personal tennis2

Uitnodiging training jeugd

Beste jeugdleden,

Zoals elk jaar staan jullie waarschijnlijk weer te popelen om te beginnen met de zomertraining.

We starten met de trainingen vanaf maandag 10 april aanstaande.
De trainingen worden net als vorig jaar gegeven door Personal Tennis.
De tennistrainingen van 1 uur per week zullen gegeven worden op maandag door Robert en op vrijdag door Stijn.
Er wordt les gegeven van april tot en met half oktober. Met uitzondering van de schoolvakanties. In totaal zijn er 20 lessen.

Zodra de groepindelingen bekend zijn krijg je deze per e-mail toegezonden.
LTV Kessel vindt het belangrijk het jeugdtennis te stimuleren en draagt ook een deel van de kosten. De eigen bijdrage is € 75,00 voor het hele seizoen.
We willen jullie vragen de opgavestrook voor 28 maart aanstaande terug te sturen naar de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Tot slot:
Het maken van de indeling is elk jaar een flinke puzzel. We proberen iedereen zo goed mogelijk in te delen naar niveau en voorkeur. Je kunt maximaal 1 dag opgeven waarop je verhinderd bent. Hiermee zullen we zoveel mogelijk rekening houden. We kunnen echter niet garanderen dat alle persoonlijke wensen gehonoreerd zullen worden.

De Jeugdcommissie

personal tennis1personal tennis2

Gezocht: Speler vast uurtje dinsdag avond

Onderstaande mannen zijn op zoek naar aanvulling van hun tennisgroep. Wie heeft zin om wekelijks een balletje te slaan op dinsdag avond van 19.00u tot 20.00u?

Groet,

Thei Bouten,
Jac Pennings,
Biek Sieben,
Erhart Ennenbach,
Thei Peulen

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Opgave baanreservering 2017

Beste tennisvrienden,

Sinds een aantal jaren organiseren we binnen LTV Kessel het systeem van baanreservering. Voorgaande jaren deden er weer 150 leden mee, dus we mogen het een blijvend succes noemen. Enige kanttekening is dat de opkomst van sommige groepen (zeker na de zomervakantie) sterk afneemt. We hebben daarom besloten dit jaar de opkomst tijdens de gereserveerde uren korter te bewaken. Dit om in gevallen waarin een groep (te) weinig verschijnt (ter beoordeling aan de “tenniscommissie”), nieuwe groepen de kans te geven dit uur over te nemen. We rekenen op jullie begrip en medewerking hierin.

Je kunt je weer inschrijven om een vast uur per week op een vaste baan te spelen. Hiermee krijgt je meer regelmaat, zijn er weinig wachttijden en hopen we dat eenieder daarna nog even samen lekker nageniet in de kantine.

LET OP: VOOR DIEGENEN DIE AAN DE BAANRESERVERING IN 2017 DEELNEMEN GELDT WEER DE VERPLICHTING OM 1 AVOND IN HET SEIZOEN BARDIENST TE DRAAIEN. HIERVOOR WORDT JE AUTOMATISCH INGEDEELD. ALS JE EVENTUEEL INSTRUCTIE WILT HEBBEN, KUN JE CONTACT OPNEMEN MET HANS BEENEN (06-53216021). OPKOMEN IS DUS VERPLICHT; LAAT DE ANDERE LEDEN NIET IN DE STEEK!

Je kunt je met een groep van minimaal 4 personen opgeven op de volgende speeltijden. Deze kunnen nog gewijzigd worden ten opzichte van 2016 omdat we wellicht met andere trainingstijden te maken krijgen.

Maandag  19.00u  20.00u  21.00u 
Dinsdag  19.00u 20.00u 21.00u
Woensdag  19.30u 20.30u 21.30u
Donderdag  19.00u 20.00u 21.00u
Vrijdag  19.00u 20.00u 21.00u

  
Evenals voorgaande jaren, zal er rekening houdend met de trainingen, minimaal 1 baan vrij blijven om vrij te tennissen. De tenniscommissie kan een uitzondering hierop maken tijdens bepaalde spitstijden (dit is afhankelijk van de opgaven). Op vrijdag is er in de maanden april en mei vanaf 19.00u overigens tenniscompetitie en kan er dus niet gespeeld worden op baanreservering.

Overigens blijven de basisregels gelden; de hele groep moet binnen 5 minuten na aanvang op de baan staan en er moet voldoende opkomst zijn, anders vervallen de reserveringsrechten.

Je kunt je vanaf nu opgeven bij Freek Hillen via mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ook indien je vorig jaar al meedeed, dien je je weer als groep op te geven. Geef hierbij de namen en het gewenste tijdstip door. Sluitingsdatum is 25 maart. Vanaf 1 april zal een overzicht op de website komen te staan. We rekenen weer op veel opgaven! Succes!

Kessel, 11 maart 2017

Nieuwe barschema online

Beste leden,

Het tennisseizoen staat weer op punt van te beginnen.. dus ook de bardiensten. Het schema voor de bardiensten voor april + mei kunt u hier downloaden.

Belangrijk:
De sleutel wordt vanaf heden op maandag aangereikt in de kantine door Hans Beenen.
Vervolgens dien je de sleutel door te brengen naar de volgende persoon op het schema.
Aan het einde van de week dient deze bij Hans te worden ingeleverd. (Hout 10, Kessel)

Het is van belang dat de kantine geopend is. Ben je verhindert op de ingeplande datum? Dan dien je zelf voor vervanging/wijziging te zorgen.

Voor vragen en of opmerkingen, neem contact op met Frouke Bouten (06-42326501).

Uitnodiging training senioren

Beste tennisleden,

Ook dit jaar bieden we voor “beginnende” tennisleden weer de mogelijkheid om training te volgen op onze tennisbanen. De lessen starten vanaf 11 april en eindigen in september en staan wederom onder leiding van Personal Tennis.

De trainingen worden aangeboden op de volgende dagen:
Maandagavond vanaf 20:30u (afhankelijk van indeling jeugdtraining kan dit ook later zijn).
Dinsdagavond vanaf 20:00u (afhankelijk van indeling jeugdtraining kan dit ook later zijn).

Personal Tennis hanteert een visie waarbij de trainingen aan maximaal 4 personen per groep gegeven wordt. Hierdoor kunnen ze persoonlijke aandacht garanderen en daarnaast kunnen deelnemers vooraf wensen opgeven die in het lesprogramma verwerkt kan worden. Als vereniging willen wij meegaan in deze visie en zullen dan ook lessen gaan aanbieden met maximaal 4 personen op de baan. Uiteraard is het wel mogelijk om je in grotere groepen op te geven en onderling een roulatieschema te maken.

Kosten
De kosten zullen € 150,- per persoon bedragen voor 15 lessen van 1 uur bij indeling van 4 personen in een groep. Mochten er meer personen in een groep geplaatst worden, dan zullen deze kosten natuurlijk aangepast worden.

Wil je je opgeven voor de trainingen van dit seizoen, stuur dan een e-mail naar de tenniscommissie met je naam, telefoonnummer, e-mailadres en de avond dat je training wilt volgen. Emailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De inschrijfperiode sluit op 4 april 2016.

Na de ontvangen opgaven kunnen we pas een definitieve planning maken van de trainingsuren. Het kan goed mogelijk zijn dat deze afwijken van het tijdstip dat je hebt opgegeven. Mocht dit zo zijn, dan zullen we contact met je opnemen om eventueel een alternatief te bespreken.

Met sportieve groet,

De Tenniscommissie
LTV Kessel

personal tennis1     personal tennis2

Nieuwe barschema online

Beste leden,

Inmiddels is het barschemagepubliceerd voor komend seizoen. Kijk goed of je staat ingepland en noteer deze datum in je agenda!

Nog nooit bardienst gedraaid? Neem contact op met Harm Dings, dan legt hij één en ander graag uit!
Sleutel graag bezorgen bij de persoon die na jou staat ingepland.

Ben je op de ingeplande datum verhindert? Dan dien je zelf voor een vervanger te regelen.
Het is de belang dat de kantine open is!

Baanreservering LTV Kessel 2016

Sinds een aantal jaren organiseren we binnen LTV Kessel nu het systeem van baanreservering. Vorig jaar deden er 150 leden aan mee, dus we mogen het wel een succes noemen. We gaan er dit jaar dan ook gewoon mee door! Enige kanttekening was dat de opkomst van sommige groepen (zeker na de zomervakantie) nog steeds sterk afnam. We hebben daarom besloten dit jaar de opkomst tijdens de gereserveerde uren wat korter te bewaken. Dit om in gevallen waarin een groep (te) weinig verschijnt (ter beoordeling aan de “tenniscommissie”), nieuwe groepen de kans te geven dit uur over te nemen. Dit om te voorkomen dat er banen leeg komen te liggen, terwijl andere mensen op dit tijdstip zouden willen tennissen. We rekenen op jullie begrip en medewerking hierin.

Concreet betekent dit dus dat u zich vanaf nu weer kunt inschrijven om een vast uur per week op een vaste baan te spelen. Hiermee krijgt u meer regelmaat, zijn er weinig wachttijden en hopen we dat u daarna nog even samen lekker nababbelt in de kantine.

LET OP: VOOR DIEGENEN DIE AAN DE BAANRESERVERING IN 2016 DEELNEMEN GELDT WEER DE VERPLICHTING OM 1 AVOND IN HET SEIZOEN BARDIENST TE DRAAIEN. HIERVOOR WORDT JE AUTOMATISCH INGEDEELD. ALS JE EVENTUEEL INSTRUCTIE WILT HEBBEN, KUN JE CONTACT OPNEMEN MET HARM DINGS (0642285666). OPKOMEN IS DUS VERPLICHT; LAAT DE ANDERE LEDEN NIET IN DE STEEK!

U kunt zich met een groep van minimaal 4 personen opgeven op de volgende speeltijden. Deze kunnen nog gewijzigd worden ten opzichte van 2015 omdat we wellicht met andere trainingstijden te maken krijgen.

Maandag 19.00u 20.00u 21.00u
Dinsdag 19.00u 20.00u 21.00u
Woensdag 19.30u 20.30u 21.30u
Donderdag 19.00u 20.00u 21.00u
Vrijdag 19.00u 20.00u 21.00u

Evenals voorgaande jaren, zal er rekening houdend met de trainingen, altijd minimaal 1 baan vrij blijven om vrij te tennissen. De tenniscommissie kan een uitzondering hierop maken tijdens bepaalde spitstijden (dit is afhankelijk van de opgaven). Op vrijdag is er in de maanden april en mei vanaf 19.00u overigens tenniscompetitie en kan er dus niet gespeeld worden op baanreservering.

Overigens blijven de basisregels gelden; de hele groep moet binnen 5 minuten na aanvang op de baan staan en er moet voldoende opkomst zijn, anders vervallen de reserveringsrechten.

U kunt zich vanaf nu opgeven bij Freek Hillen via mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ook indien u vorig jaar al mee deed, dient u zich weer als groep op te geven. Geef hierbij de namen en het gewenste tijdstip door. Sluitingsdatum is 27 maart. Vanaf 1 april zal een overzicht op de website komen te staan. We rekenen weer op veel opgaven! Succes!

Kessel, 6 maart 2016

Uitnodiging Seniorentraining

Beste tennisleden,

Ook dit jaar bieden we voor “beginnende” tennisleden weer de mogelijkheid om training te volgen op onze tennisbanen. De lessen zullen starten vanaf april en eindigen in september.

Voor de volgende avonden zullen de trainingen aangeboden worden:
Maandagavond vanaf 20:00u (afhankelijk van indeling jeugdtraining kan dit ook later zijn).
Dinsdagavond vanaf 20:00u (afhankelijk van indeling jeugdtraining kan dit ook later zijn).

Met ingang van dit seizoen zijn we een samenwerking aangegaan met Personal Tennis. Dit is een jonge enthousiaste tennisschool die reeds enkele jaren trainingen aanbieden bij diverse verenigingen bij ons in de regio. Wil je graag meer informatie over deze tennisschool dan kijk even op de website www.personaltennis.nl.

Personal Tennis hanteert een visie waarbij de trainingen aan maximaal 4 personen per groep gegeven wordt. Hierdoor kunnen ze persoonlijke aandacht garanderen en daarnaast kunnen deelnemers vooraf wensen opgeven die in het lesprogramma verwerkt kan worden.
Als vereniging willen wij meegaan in deze visie en zullen dan ook lessen gaan aanbieden met maximaal 4 personen op de baan. Het kan natuurlijk zijn dat door de indeling of door eigen wensen dat er in een groep meer dan 4 personen geplaatst worden. Het is dan de bedoeling om toch les te geven aan 4 personen en dat eventueel meerdere personen vrij zijn.

Op maandag zal Robert Hesen lesgeven en op dinsdag Tom Maessen.

De kosten zullen € 100,- bedragen voor 10 lessen van 1 uur bij indeling van 4 personen in een groep. Mochten er meer personen in een groep geplaatst worden, dan zullen deze kosten natuurlijk aangepast worden.

Wil je je opgeven voor de trainingen van dit seizoen, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.naar de tenniscommissie met je naam, telefoonnummer, e-mailadres en de avond dat je training wilt volgen.
De inschrijfperiode sluit op 9 april 2015.

Na de ontvangen opgaven kunnen we pas een definitieve planning maken van de trainingsuren. Het kan goed mogelijk zijn dat deze afwijken van het tijdstip dat je hebt opgegeven. Mocht dit zo zijn, dan zullen we contact met je opnemen om eventueel een alternatief te bespreken.

Groeten,

De Tenniscommissie
LTV Kessel

‘Aantraej-aovend’ succes!

Afgelopen donderdag 26 maart werd voor de eerste keer de "Aantreajavond" georganiseerd. Ondanks het slechte weer waren er toch ongeveer 25 personen die het slechte weer getrotseerd hadden om een beetje gravel te kunnen snuiven na de winter. Na een overheerlijk kopje koffie werd de eerste indeling gemaakt en werden de eerste ballen geslagen op de banen, die weer perfect waren geprepareerd door de Groundsman en de voorjaarsploeg.

Na enkele sets gespeeld te hebben werd even nagepraat bij een heerlijk Bier van Hier, waarbij door enkele diehards werd besloten om nog een potje te gaan tennissen.

Voor sommige was dit toch echt te gek en bleven in de kantine achter om nog eens goed hun partij te analyseren.
Kortom kan gezegd worden dat het eerste toernooi een succes genoemd mag worden en zeker voor herhaling vatbaar is.

Voor een sfeerimpressie, zie ook de foto's

Baanreserveringen

Sinds een aantal jaren organiseren we binnen LTV Kessel nu het systeem van baanreservering. Vorig jaar deden er 150 leden aan mee, dus we mogen het wel een succes noemen. We gaan er dit jaar dan ook gewoon mee door! Enige kanttekening was dat de opkomst van sommige groepen (zeker na de zomervakantie) nog steeds sterk afnam. We hebben daarom besloten dit jaar de opkomst tijdens de gereserveerde uren wat korter te bewaken. Dit om in gevallen waarin een groep (te) weinig verschijnt (ter beoordeling aan de “tenniscommissie”), nieuwe groepen de kans te geven dit uur over te nemen. Dit om te voorkomen dat er banen leeg komen te liggen, terwijl andere mensen op dit tijdstip zouden willen tennissen. We rekenen op jullie begrip en medewerking hierin.

Concreet betekent dit dus dat u zich vanaf nu weer kunt inschrijven om een vast uur per week op een vaste baan te spelen. Hiermee krijgt u meer regelmaat, zijn er weinig wachttijden en hopen we dat u daarna nog even samen lekker nababbelt in de kantine.

LET OP: VOOR DIEGENEN DIE AAN DE BAANRESERVERING IN 2015 DEELNEMEN GELDT WEER DE VERPLICHTING OM 1 AVOND IN HET SEIZOEN BARDIENST TE DRAAIEN. HIERVOOR WORDT JE AUTOMATISCH INGEDEELD. ALS JE EVENTUEEL INSTRUCTIE WILT HEBBEN, KUN JE CONTACT OPNEMEN MET HARM DINGS (0642285666). OPKOMEN IS DUS VERPLICHT; LAAT DE ANDERE LEDEN NIET IN DE STEEK!

U kunt zich met een groep van minimaal 4 personen opgeven op de volgende speeltijden. Deze kunnen nog gewijzigd worden ten opzichte van 2014 omdat we wellicht met andere trainingstijden te maken krijgen.

Dag Aanvang Aanvang Aanvang
Maandag 19.00u  20.00u 21.00u
Dinsdag 19.00u 20.00u 21.00u
Woensdag 19.30u 20.30u 21.30u
Donderdag 19.00u 20.00u 21.00u
Vrijdag 19.00u 20.00u 21.00u

Evenals voorgaande jaren, zal er rekening houdend met de trainingen, altijd minimaal 1 baan vrij blijven om vrij te tennissen. De tenniscommissie kan een uitzondering hierop maken tijdens bepaalde spitstijden (dit is afhankelijk van de opgaven). Op vrijdag is er in de maanden april en mei vanaf 19.00u overigens tenniscompetitie en kan er dus niet gespeeld worden op baanreservering.

Overigens blijven de basisregels gelden; de hele groep moet binnen 5 minuten na aanvang op de baan staan en er moet voldoende opkomst zijn, anders vervallen de reserveringsrechten.

U kunt zich vanaf nu opgeven bij Ed Vervoort via mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Ook indien u vorig jaar al mee deed, dient u zich weer als groep op te geven. Geef hierbij de namen en het gewenste tijdstip door. Sluitingsdatum is 27 maart. Vanaf 1 april zal een overzicht op de website komen te staan. We rekenen weer op veel opgaven! Succes!

Kessel,6 maart 2015

Zie voor de baanreserveringen het kopje "Baanreserveringen".

Neem contact op

T: 077-462 2001 (clubgebouw)
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Andere contactpersonen

Bezoek ons

LTV Kessel
Baarloseweg 3
5995 BK Kessel

KNLTB

LTV Kessel verenigingsnummer:
37069

Download ook de KNLTB app!

Sponsors

Sponsors zijn altijd welkom!
Zonder Sponsors kan onze club niet bestaan!

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

hoeijmakersgroep wit2        koenen wit        verlaak wit        seacon wit        lindeboom wit